Košarica je prazna


Kako do leč | Naročilo

NaročiloVse leče in tekočine za njihovo nego lahko pri nas naročite preko brezplačne telefonske številke 080-3332 ali spletne trgovine.

 

Telefonsko naročilo

 

Naši izkušeni svetovalci so vam na razpolago vsak delavnik od 9. zjutraj do 19. zvečer, ob sobotah pa od 9. do 12.

Ob prvem naročilu vas bomo prosili, da nam zaupate vaše podatke in podatke o vidu, ki ste jih prejeli pri zadnjem pregledu pri vašem očesnem zdravniku.

V večini primerov nas bo zanimala dioptrija, bazna krivina in premer kontaktnih leč. Če teh podatkov ne veste, jih lahko preberete na embalaži kontaktnih leč, ki jih uporabljate.

Podatki so zaupni in bodo varno spravljeni v našem arhivu. Pri naslednjem nakupu vas zato s tem ne bomo več obremenjevali.


 

Spletno naročilo

Pogoj za spletno naročanje je registrirani uporabnik. Uporabnik se registrira preko spletnega obrazca v katerega vpiše podatke o naslovu ter si izbere uporabniško ime in geslo. Po oddani registraciji, uporabnik na elektronski naslov dobi sporočilo za potrditev registracije. S tem postane uporabnik aktiven.

Postopek nakupa:
1. Izberite izdelek in kliknite na gumb "v košarico" ob njem. Še preden bo izdelek dodan v nakupovalni voziček, morate izpolniti vse zahtevane podatke željenega izdelka.
2. Ko ste izdelek dodali v nakupovalno košarico, se vam bo odprla stran z vsebino vaše košarice ter končno vrednostjo vašega naročila. Če želite dodati še kak izdelek, se vrnite nazaj na iskanje. Izdelki, ki jih že imate v svoji košarici, bodo tam ostali, dokler naročilo ne bo izvedeno ali dokler ne boste izdelkov sami odstranili. Za dostop do vaše nakupovalne košarice, kliknite 'košarica' na kateri koli strani.
3. Preglejte vse izdelke, ki jih imate v košarici. Če želite katerega koli odstraniti, kliknite na gumb 'odstrani' ob njem. Prav tako izdelke še vedno lahko dodajate v košarico.
4. Ko imate željene izdelke v košarici, se morate prijaviti v spletno trgovino (če se že niste), da lahko nadaljujete z naročilom.
5. S klikom na povezavo 'naročilo' se vam bo odprla stran, kjer lahko vpišete drug naslov dostave ter izberete način plačila. Izberite si tudi čas dostave. Pred oddajo naročila lahko komentarje v zvezi z vašim naročilom vpišete v okence 'opombe'.
6. S klikom na povezavo 'zaključi naročilo
' boste vaš nakup zaključili, zato pozorno preverite vaše naročilo in vaše podatke o dostavi ter načinu plačila, saj kasnejše spreminjanje ni več mogoče. Na vaš elektronski naslov boste prejeli sporočilo o vašem nakupu.
7. Potrudili se bomo, da boste naročene izdelke prejeli v najkrajšem možnem času. Če katerega izmed izdelkov ne bomo imeli na zalogi, vas bomo o tem obvestili preko telefona ali elektronske pošte. Če imate v zvezi z vašim naročilom kakršno koli vprašanje pišite na #EM#696f646c44353e3725382767696e6b216378#EM# ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 33 32.


 
Izdelava spletnih strani: Editor Studios